TAŞINMAZ TİCARİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİK TASLAĞI

6-7 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA ANKARADA BİR TOPLANTI YAPTIK...

Mesleğimizle ilgili, Taşınmaz Ticari Hakkındaki Yönetmelik Taslağı, çalışmalarımız sonucu, 16 Kasım 2017 Tarihinde, itiraz süresi dolmadan 15 Kasım 2017 Tarihinde itirazımızı yaptık.

Geldiğimiz SON NOKTA ise ; 6 – 7 Kasım 2017 Tarihleri arasında, Türkiye Emlakçılar Federasyonu’nun (TEMFED) Yönetmelik ile ilgili Ankara’da yaptığı toplantıda, uzlaşmaya varılmamasının sonucu, 10 Kasım 2017 Tarihinde, Türkiye’deki Tüm Emlak Meslek Odaları ve Ticaret Odalarını Antalya’ya davet ederek, ivedi olarak ikinci bir toplantı daha düzenledik. Çünkü 16 Kasım 2017 Tarihinde, Yönetmelik Hakkındaki itirazların son gününün olması, kısa süreçte üzerine çalışılıp, Meslektaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi açısından çok önemliydi.

Bizler sorumluluğunu bilen, meslektaşlarının haklarını sonuna kadar savunan, Türkiye genelindeki Oda Yöneticileri olarak, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın arkasındayız.

İlerleyen günlerde yaptığımız çalışmaların sonuçları ile ilgili, olumsuz olabilecek maddeler hakkında, hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini, tüm meslektaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını göstermek amacı ile yapılacak tüm çalışmalarda desteğinizi bekliyorum.

Mesleğine ve Meslektaşına sahip çıkan Tüm Meslektaşlarıma Saygılarımı sunarım…

ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI TAŞINMAZ TİCARİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİK TASLAĞI ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI,6-7,KASIM,2017,TARİHLERİ,ARASINDA,ANKARADA,BİR,TOPLANTI,YAPTIK...,Mesleğimizle,ilgili,Taşınmaz,Ticari,Hakkındaki,Yönetmelik,Taslağı,çalışmalarımız,sonucu,16,Kasım,2017,Tarihinde,itiraz,süresi,dolmadan,15,Kasım,2017,Tarihinde,itirazımızı,yaptık,Geldiğimiz,SON,NOKTA,ise,;,6,–,7,Kasım,2017,Tarihleri,arasında,Türkiye,Emla ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI 6-7 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA ANKARADA BİR TOPLANTI YAPTIK... Mesleğimizle ilgili Taşınmaz Ticari Hakkındaki Yönetmelik Taslağı çalışmalarımız sonucu 16 Kasım 2017 Tarihinde itiraz süresi dolmadan 15 Kasım 2017 Tarihinde itirazımızı yaptık Geldiğimiz SON NOKTA ise ; 6 – 7 Kasım 2017 Tarihleri arasında Türkiye Emla