KALİTE POLİTİKAMIZ

ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI

• * Üyelerimize ve vatandaşlarımıza; “memnuniyet odaklı” hizmet sunmak,
  • * Tecrübesi, güvenirliliği, hizmet kalitesi ve kalitedeki devamlılık prensibiyle üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz ederek faydalı çözümler üretmek,
  • * Üyelerimizin sektörel yenilikler karşısında sürekli iyileşmesine ve gelişmesine katkı sağlamak,
  • * Kurumsal iletişimi ilke edinmek,
  •
  • * Yasal mevzuatı yorumlamak ve güncel süreçlerle ilişkilendirerek uygun hizmet yeterliliği konusunda yasal değişikliklerde teklif sunmak,
  • * Kayıt işlemlerinde çözüm odaklı süreçler planlamak,
  • * Emlakçı üyelerimize yönelik iyileştirmeler yapmak ve kamu oyunda farkındalık yaratmaktır...
ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI KALİTE POLİTİKAMIZ ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI,ANTALYA,EMLAKÇILAR,OTO,GALERİCİLER,VE,İŞ,TAKİPÇİLERİ,ODASI, *,Üyelerimize,ve,vatandaşlarımıza;,“memnuniyet,odaklı”,hizmet,sunmak, *,Tecrübesi,güvenirliliği,hizmet,kalitesi,ve,kalitedeki,devamlılık,prensibiyle,üyelerimizin,ihtiyaçlarını,ve,beklentilerini,analiz,ederek,faydalı,çözümler,ür ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLERİ VE İŞ TAKİPÇİLERİ MESLEK ESNAF ODASI ANTALYA EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLERİ ODASI * Üyelerimize ve vatandaşlarımıza; “memnuniyet odaklı” hizmet sunmak * Tecrübesi güvenirliliği hizmet kalitesi ve kalitedeki devamlılık prensibiyle üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz ederek faydalı çözümler ür